Udělala vám letošní úroda švestek skutečně radost? Výborně! Pokud už máte povidla hotová a koláč už nechcete ani vidět, je na řadě sušení. Sušené švestky jsou skvělou pochoutkou. Stejně tak je ale můžete namočit a přidat do jogurtu, ovesné kaše nebo koláče. V zimě se po něm budou všichni zase olizovat. K sušení švestek můžete použít praktické sušičky, které udělají většinu práce za vás. Věděli jste, že sušení představuje nejšetrnější způsob k zachování všech důležitých vitamínů, minerálů a dalších živin? Základem je vybrat kvalitní sušičku, která zajišťuje rovnoměrné proudění vzduchu a efektivní sušení, nebo inovativní sušičku Yden s infra červeným zářením. Výsledkem jsou chutné a šťavnaté domácí sušené švestky.
Přečtete si také:
- Zdravé mlsání v podobě sušených meruněk
- Domácí sušené léčivé bylinky na zdravý čaj
- Jak nejlépe usušit rajčata v sušičce potravin