Sušené maso se v posledních letech stalo velkým hitem. Ne každé kupované však má potřebnou kvalitu a dobrou chuť. Přemýšleli jste, že byste si připravili poctivé jerky doma? S praktickou sušičkou to není žádný problém. Revoluční technologie v sušičce Yden zajišťuje dokonalé sušení masa. Maso (ideální je hovězí zadní, ale můžete použít i další druhy masa) nakrájejte na velmi tenké plátky 2 až 5 mm a dle chuti okořeňte. Poté nechte maso přes noc odpočívat. Pokud máte sušičku Yden s infračerveným zářením, vaše práce tady končí. Přístroj si již sám ohlídá všechny faktory, jako je teplota, vlhkost nebo čas. Klasické sušičky potravin usuší maso přibližně za sedm hodin. U ručního nastavení sušte maso zhruba 20 minut na 70 °C a poté snižte teplotu na 50 °C, při které maso již dosušíte.